Career

(Junior) Product Consultant Amsterdam

Ben jij een enthousiaste (junior) Product Consultant die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wil jij ons helpen om onze merken internationaal succesvol te maken en samen te groeien? Kom dan ons team in Amsterdam versterken! Bij Fellow Digitals help je bedrijven en organisaties bij de ongekende mogelijkheden van ons Employee Experience Platform en alle bijbehorende producten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ullamcorper mattis lorem non. Ultrices praesent amet ipsum justo massa. Eu dolor aliquet risus gravida nunc at feugiat consequat purus. Non massa enim vitae duis mattis. Vel in ultricies vel fringilla.

 


 

Succeeding together

Wij zijn Fellow Digitals. Sinds 1997 de makers van 2 digitale topproducten: Viadesk, het Employee Experience Platform waar mensen dagelijks samenwerken, communiceren en kennisdelen en Coursepath, het Learning Management Systeem (LMS) voor het zelfstandig opzetten en cursussen, workshops en opleidingstrajecten. Onze digitale oplossingen worden gebruikt door ruim 500.000 professionals in 39 landen.
Als “Fellows” helpen wij onze klanten wereldwijd bij het opzetten van een Employee Experience Platform dat mensen dichter bij elkaar brengt en in staat stelt succesvol te zijn en te groeien. “Succeeding together” noemen wij dat. Wij weten als geen ander dat digitale technologie ongekende mogelijkheden biedt, maar tegelijkertijd kan het ervoor zorgen dat medewerkers zich afstandelijker, onzekerder en minder betrokken voelen. Dat laten wij niet gebeuren! Wij zorgen ervoor dat elke medewerker meedoet, ongeacht wie ze zijn, wat ze doen, of waar ze werken. Zodat ze kunnen groeien, als persoon en als professional. Onze oplossingen zijn een kans om kennis te delen, krachten te bundelen, diversiteit te omarmen en het beste in iedereen naar boven te halen. Waar en wanneer dan ook. Omdat iedereen het verschil kan maken.

Image courtesy of Laura Davidson via Unsplash

 

“Elke donderdag lunchen we samen in Amsterdam. We gaan elke week een ander plek zoeken in de buurt van ons kantoor of we bestellen wat en eten gezamenlijk. Altijd een welkome moment om ontspannen met je collega’s de dag te vieren.”

— Hans Koekkoek, Head of Business Development

 

Software and tools

Een adviseur met een grote interesse in digitale technologie. Je begrijpt wat de employee experience is en overtuigt onze klanten van deze “digital workplace solutions”. Je wilt niet alleen verkopen, je zoekt ook naar de beste fit tussen klant en product, zodat er een langdurige relatie ontstaat. Jouw expertise is het opzetten en implementeren van (sociale) intranetten en eLearning platforms. Je bent analytisch, communicatief, ziet geen problemen en denkt klant- en resultaatgericht. Je overtuigt, zowel als teamspeler als in een zelfstandige rol, en neemt je verantwoordelijkheid.

 

Met wie werk je samen?

Met je collega’s in Amsterdam, Köln en Dhaka. Samen dragen jullie zorg voor een goede uitvoering, oplevering en weet je bovendien het projectteam succesvol te maken. Aan de ‘klant-kant’ praat je vaak met een projectleider, een IT-manager, een communicatiespecialist of met de directie. Maar dat maakt jou niet uit, jij kunt met iedereen goed overweg!

Image courtesy of Leon via Unsplash

 

Wat ga je doen?

 • Samen met account management zorg je ervoor dat onze oplossingen bij klanten succesvol geïmplementeerd zijn en klanten tevreden blijven.
 • Je primaire taak is om het account management te ondersteunen door bij te dragen aan de implementatie van onze producten, het geven van webinars, workshops, trainingen en demo’s.
 • Je vindt steeds nieuwe kansen om het gebruik van onze producten te promoten. Jij begrijpt de processen bij de klant en stemt de toepassing van onze producten daarop af.
 • Samen met je collega’s zorgen jullie dat de salesstrategie goed wordt uitgevoerd en jullie als projectteam ook op lange termijn succesvol zijn.
 • Je initieert en organiseert commerciële acties en ondersteunt de marketing- en communicatiecollega’s met het aanleveren van relevante informatie en input.
 • In de eerste periode als product consultant word je – tijdens de onboarding – ingezet om klantvragen te beantwoorden zodat je alle ins en outs van onze klanten en producten goed onder de knie krijgt.

 

Wat bieden wij?

 • Een aanstelling voor 32 tot 40 uur per week.
 • Als Product Consultant werk je vanuit ons kantoor in Amsterdam voor klanten in de Benelux, en mogelijk daarbuiten.
 • Een geweldige boost aan je consultancy carrière.
 • Je werkt zelfstandig maar als vast lid van een professioneel, enthousiast team.
 • Wij bieden een marktconform salaris en relevante voorwaarden, uiteraard afhankelijk van je ervaring.